torsdag 27 september 2007

Salt och peppar!

Ojojoj. Jag blir så glad! Jag vet egentligen inte om det är rätt att lägga det här under musik-kategorin. Vet knappt om det kan klassas som musik. Men nostalgi är det helt klart!

free music


Can't you hear the music pumpin' hard like I wish you would - now push it, push it good!

3 kommentarer:

Anonym sa...

hehe.. undra om vi har samma musik på våra gamla blandband. eller ja, du har förstås slängt dina medan jag köpte ett nytt kassettdäck för att kunna göra fler...

Blackart sa...

Tja, vi är ju ungefär lika gamla, så sannolikheten är väl rätt stor... Även om jag vid tidpunkten för just den här låten hade gått över till punk, så väcker den ju "behagliga glassminnen" från skoltiden.

Och du har förstås rätt, inte har jag väl kvar mina gamla blandband. Men man kan ju härja på nätet! ;)

Anonym sa...

jag var nog glamrockare när den här kom, fast å andra sidan gillade jag allt, tror jag... man var svältfödd på musik då, när tracks och bagen var typ det enda som fanns... ska anstränga mig och komma ihåg någon hatmusik från 80talet, det måste ju egentligen ha funnit massor. tyvärr är det enda jag kommer på die mauer, bara för att brorsan klinkade den på sin sketna gitarr om och om igen... ah, gyllene tider går bort, eller gick bort - jag var noiceare. jaha, så har jag skrivit världens längsta kommentar om något helt ointressant.